Du som förälder

På Sagoträdets förskola ser vi er föräldrar som en viktig resurs i vårt arbete med barnens utveckling och lärande samt utvärderingar och förbättringar av verksamheten. Ni är de som står ditt barn närmast. Därför är era synpunkter betydelsefulla i förskolan.

Ni kan logga in på Unikum och komma in på våra avdelningar för att ta del av verksamhetens dokumentation, följa barnens lärprocesser och få en kontinuerlig information. På Unikum har ni möjlighet att följa barnens lärprocesser och få all viktig information.

Vi anordnar föräldramöte och utvecklingssamtal då vi berättar om vår verksamhet och om hur ditt barn trivs och utvecklas. Då får ni också möjlighet att framföra era funderingar och ge förslag på hur vi tillsammans kan ge barnet de bästa förutsättningar i livet.